• |
  • |
  • |

item utvecklar kontinuerligt innovativa och originella produkter.

Produkter och tjänster

Med våra produkters höga anspråk i fråga om design och den harmoniska föreningen av form och funktion, utvecklar vi kontinuerligt innovativa och originella produkter som klarar våra kunders höga anspråk.

Hög funktionalitet och enkel användbarhet

Jämn, hög produktkvalitet, högkvalitativa material, hög funktionalitet och enkel användbarhet till ett bra pris och en bra servicenivå är de egenskaper som förenar våra produkter.
Produkternas tekniska dokumentation och deras användbarhet, tillhandahållandet av detaljerad teknisk data och CAD-geometri samt stöd vid användningen underligger höga kvalitetskrav.

Vårt anspråk: Snabb tillgänglighet och direkt kundnärhet

Våra produkters snabba tillgänglighet över hela världen, lagerhållning av hela sortimentet, produkt- och tillämpningsrådgivning samt projektering i närheten av kunden är anspråksfulla tjänster som vi erbjuder våra kunder.

Ett brett spektrum av högkvalitativa tjänster med allt från plockning via bearbetning och sammanställning av byggsatser till montering av kompletta lösningar av våra delar kompletterar tjänsteutbudet. Att utveckla våra produkter och tjänster i en nära dialog med kunderna och att anpassa sig till förändrade marknader är ett grundläggande mål för vårt företag och ökar våra kunders konkurrenskraft på sina marknader.

Kontakt

Aluflex System AB
Lilla Garnisonsgatan 34
25467 Helsingborg


Tel.: +46 / 42 / 380 230
Fax.: +46 / 42 / 380 231
info(at)aluflex.se
www.aluflex.se