• |
  • |
  • |

Snabb leverans och hög tillgänglighet av våra produkter.

items kundservice

items service bearbetning

Högkvalitativ bearbetning av kompletta lösningar

Vi sammanställer gärna hela byggsatser och monterar dessa på begäran hos dig eller hos oss.

Oavsett vad du bestämmer dig för: Vi garanterar högsta kvalitet, punktliga leveranser och en omfattande service. Vi erbjuder nämligen inte bara produkten utan vi kan hjälpa dig med allt från idén till framgångsrik implementering och rådgivning.

items service: Leverans

Snabb leverans och hög tillgänglighet av våra produkter

På begäran levererar vi katalogvaror, bearbetade delar, monteringsanpassade byggsatser eller kompletta lösningar. Över hela Tyskland levererar vi lagervaror och anpassade komponenter inom 48 timmar. Byggsatser och färdiga kompletta lösningar finns hos dig inom 14 dagar beroende på projektets omfattning.

items service: Rådgivning på plats

Kompetent rådgivning på plats

Våra personliga kundrådgivare hjälper dig gärna.
Med sin fackkompetens står de hela tiden vid din sida.
Vi genomför gärna produktkurser hos dig för dig och dina medarbetare.

items service projektering

Erfaren projektstyrning

Alla items avtalspartner har ett team av erfarna projektledare och tekniker som hjälper dig med råd vid utveckling och implementering av dina projekt. Dra nytta av vår kompetens och erfarenhet vid implementeringen av dina projekt med vårt modulsystem. Vi kan ta hänsyn till alla dina önskemål och behov vid implementeringen.

items kvalitetsstyrning

Kontinuerlig kvalitetsstyrning

Vi ställer höga krav på vår kvalitetsstyrning. Alla produkter i våra modulsystem utvecklas, tillverkas och levereras i enlighet med våra stränga kvalitetskrav. De tillåtna tillverkningstoleranserna är små och ligger delvis långt under toleransvärdena enligt DIN-standarderna.

Särskilt kunniga medarbetare övervakar permanent av de följs hos oss. Våra höga kvalitetsanspråk gäller även för de tjänster som tillhandahålls av våra avtalspartner.

Kontakt

Aluflex System AB
Lilla Garnisonsgatan 34
25467 Helsingborg


Tel.: +46 / 42 / 380 230
Fax.: +46 / 42 / 380 231
info(at)aluflex.se
www.aluflex.se