• |
  • |
  • |
Konfiguratorer

Onlinekonfiguratorer

Med våra onlinekonfiguratorer för arbetsbord och SystemMobile för enkel sammanställning kan du när som helst planera individuella arbetsplatser både bekvämt och översiktligt.

Arbetsplatskonfigurator

Med våra basarbetsbord i olika bredder och djup samt med fyra olika bordsplattor kan man sammanställa över 500 basmodeller.

Oavsett om det ska klara tung last eller vara flexibelt eller har ESD-avledning: Kompletterat med individuella tillbehör får man arbetsplatser som är optimerade för ergonomi och för det aktuella behovet.

SystemMobile-konfigurator

Fyra former – ett mål: SystemMobile L, T, U och S från item gör din produktion ännu mer effektiv, fleixblare, snabbare och är tillgänglig direkt i onlinekonfiguratorn! Oavsett användningsområde hittar man med item SystemMobil-konfiguratorn med några få klick rätt lösning för den aktuella ytan. Anpassa utkastet med lämpliga handtag, ESD-skydd och passande tillbehör.

Den som söker, han ska finna Bara snabbare.

Från och med nu kan du använda vår nya produktsökare för linjärteknik för att snabbt och enkelt hitta just den linjärenhet som du behöver.

Offerthjälp för trapp- och plattformssystem

Behöver du ett nytt trapp- och plattformssystem på ditt företag? Med offerthjälpen kan du snabbt ställa samman en offert. Individuellt och säkert

Kontakt

Aluflex System AB
Lilla Garnisonsgatan 34
25467 Helsingborg


Tel.: +46 / 42 / 380 230
Fax.: +46 / 42 / 380 231
info(at)aluflex.se
www.aluflex.se