• |
  • |
  • |

Produktinformation för arbetsplatssystem

Arbetsplatssystem

Das SystemMobil U82H hat zwei Rollenbahnen D30 und zwei Tabletts 8x6. Der Wagen ist ein weiteres Beispiel für die große Variantenvielfalt, mit der sich SystemMobile realisieren lassen. 

Dieser Labortisch wurde für die Prüfung von Frontscheiben entwickelt. Die Arbeitsplatte besteht aus flexibel nutzbaren Plattenprofilen, die es zulässt die Scheibenhalterung darauf flexibel zu positionieren.

Diese Kombination besteht aus einem elektrisch höhenverstellbaren Arbeitstisch mit ebenfalls höhenverstellbarem Materialbereitstellungswagen.

Det stabila arbetsbordet med rullbana är den perfekta grunden för sammanlänkande arbetsstationer i lean production.

SystemMobil S41 T är flexibel och stark: Med hjälp av teleskopstolpen med gastrycksfjäder kan den anpassas i arbetshöjd med ett handgrepp.

SystemMobil L41H har två brickor för bestyckning bakifrån av arbetsbord. Vinkeln kan ställas in individuellt.

Det här mobila arbetsbordet har några speciella egenskaper: Det har en integrerad rullbana för materialflödet i en sammanlänkning av arbetsplatser.

SystemMobil L61 har två rörliga vinkelbrickor och en kub av hålplåt med utdragbar låda. I kuben finns det plats för t.ex. en dator.

Arbetsbordet E är ett exempel på ett mobilt arbetsbord som kan ställas in elektriskt i höjdled. Den här varianten har en bred informationstavla och en flexibel dokumenthållare.

På den här Lean-arbetsplatsön, en U-cell med sammanhängande arbetsplatser, är material alltid redo att plockas från rätt ställe tack vare FiFo-hyllor.

Kontakt

Aluflex System AB
Lilla Garnisonsgatan 34
25467 Helsingborg


Tel.: +46 / 42 / 380 230
Fax.: +46 / 42 / 380 231
info(at)aluflex.se
www.aluflex.se